Hoogwaardige en duurzame materialen in uw Roomplus.

Veelgestelde
​​​​​​​vragen

+-Waarom een Roomplus?
+-Modulair

Door het uitgekiende ontwerp kan een sanitair unit gebruikt worden als privé sanitair, maar ook als een modulair gedeeld sanitair doordat ze aan drie zijden aan elkaar te schakelen zijn.

+-Levensduur

Door robuuste materialen, zoals geïsoleerde stalen sandwichpanelen, een betonnen vloer en een degelijke brede kunststof deur, heb je lang plezier van je investering in een sanitair unit en is er sprake van een relatief lage afschrijving.

+-Hygiënisch

Door het materiaalgebruik, een zwevend badmeubel en toilet, een douchewand in combinatie met een in de vloer verzonken douchebak, is deze outdoor bathroom supermakkelijk schoon te houden.

+-Onderhoudsarm
Wij weten hoe druk het kan zijn bij onze klanten. Daarom hebben wij het hele ontwerp uitgedacht met materialen die zo min mogelijk onderhoud nodig hebben en waarbij de kans op storingen ook minimaal is.
+-Blijvend flexibel

Doordat onze sanitair units 'single' zijn uitgevoerd, te gebruiken zijn als privé of gedeeld modulair sanitairgebouw, ben je flexibel bij de inrichting bij het plaatsen van de sanitair units. Dit blijft dan ook gelden voor de toekomst. Je hebt de mogelijkheid ze later te verplaatsen.

+-Bescherming van investering

Doordat de sanitair units verplaatsbaar zijn, en hierdoor dus niet grondgebonden, blijft je investering waarde houden. Wanneer je plannen na een aantal jaren veranderen, zijn de badkamers eenvoudig elders in te zetten.

+-Verschillende stijlen

Door de grote keuze in afwerking van de wanden is de outdoor bathroom of sanitair unit in vrijwel elke stijl te verkrijgen. In veel gangbare kleuren zoals: antraciet, bruin, groen, zwart of juist hele natuurlijke elementen zoals houtdecor of rabatpanelen. Dit kan allemaal zonder in te leveren op de grote voordelen van de levensduur en het onderhoudsarme karakter van je prive sanitair.

+-Luxe beleving van comfort

Door de uitstraling van zowel binnen als buiten en het comfort van de indeling dragen we bij aan de beleving van jullie gasten. Gasten blij, jullie blij, wij blij!

+-Roomplus algemeen
+-Hoe zorg ik dat de badkamers in de stijl van mijn bedrijf passen?

Door de verschillende mogelijkheden in kleuren en afwerking van de wanden, is de sanitair unit eenvoudig in elke stijl in te passen. Ontdenk met onze configurator de mogelijkheden.

+-Zijn de sanitair units alleen te gebruiken als privé sanitair?
Nee hoor, onze outdoor badkamers worden ook veel ingezet als gedeeld sanitair. Ook is het mogelijk om modulair een sanitairgebouw te maken. Door het slimme (vierkante) ontwerp, kunnen de sanitair units aan drie zijden geschakeld worden, waardoor snel en eenvoudig een sanitairblok gemaakt kan worden. Het grote voordeel is dat je zo flexibel bent en blijft. De outdoor badkamers kunnen zo later namelijk altijd weer op een andere plek worden gebruikt, omdat ze niet gebonden zijn aan de ondergrond.
+-Hebben jullie ook units met alleen een douche of toilet?
Ons concept is modulair. Als deze wens speelt, is het meestal handig om te kiezen voor onze Compact badkamer. We kunnen daaruit eenvoudig onderdelen weglaten en daardoor deze dus uitrusten als toilet, douche of een combinatie.
+-Zijn de sanitair units ook in de winter te gebruiken?
Jazeker, doordat ze heel hoogwaardig geïsoleerd zijn, zijn ze gemakkelijk vorstvrij te houden. De standaard aanwezige elektrische verwarming heeft ook een thermostaat en een vorststand. Wel adviseren wij dan om de badkamers te installeren met een verticale vorstrand in de grond om te voorkomen dat de vorst onder de vloer doortrekt. Dit kan eenvoudig door een strook speciale isolatie verticaal onder de vloer te plaatsen bij het installeren. En als je de badkamer hebt aangeschaft met een afwasplek aan de buitenzijde, zal het voor zich spreken dat die buiten gebruik gesteld moet worden tijdens de vorstperiode.
+-Hoe worden de sanitair units geleverd?
Via onze vaste transporteur worden ze bij u op locatie geleverd. Wij lossen ze zelf. Het is wel de bedoeling dat u ze zelf op uw terrein op de gewenste plek plaatst.
+-Hebben jullie ook duo units?

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen duo units te maken. Omdat onze units al aan drie zijden te schakelen zijn, kun je eenvoudig een duo of quattro of elke andere variant maken. Daarom zijn de sanitair units volledig modulair. Je kunt zelf bepalen waar je de deuren wilt hebben en indien gewenst in de toekomst de opstelling veranderen.

+-Praktische vragen
+-Hoe kan ik de outdoor badkamers op mijn terrein vervoeren?
Onze outdoor badkamers zijn voorzien van lepelsparingen. Hierdoor kunt u de sanitair unit eenvoudig met een machine, een heftruck, shovel of verreiker oppakken en vervoeren.
+-Technische vragen
+-Welke aansluitingen heb ik nodig om een sanitair unit aan te sluiten?
Standaard zijn onze sanitair units volledig elektrisch en voorzien van een elektrische voorziening voor warm water, ledverlichting, zowel mechanische- als natuurlijke ventilatie en uiteraard verwarming. Om de badkamer te kunnen gebruiken heeft u water nodig, stroom (230A – 10A) en een aansluiting voor de riolering.
+-Rendement Roomplus
+-Hoe kan ik mijn investering terugverdienen?

Zie hiervoor onze rendementsberekening. Er zijn verschillende manieren om uw investering van een sanitair unit terug te verdienen, al hangt dit natuurlijk ook af van uw situatie en uw business model. Wij denken hierin graag met u mee! Door de lange levensduur van onze outdoor badkamers pakt dit snel gunstig uit.