Roomplus®
sanitair units

+

HOOGWAARDIGe en
DUURZAMe MATERIALen

Duurzaam privé sanitair voor je camping

Techniek en materialen voor hygiëne en duurzaam comfort op je camping

Wanneer je als campingexploitant je gasten (privé) buitenbadkamers aanbiedt, wil je ook dat zij altijd een schone, goed werkende douche- en toiletruimte aantreffen. Bij de ontwikkeling van onze Outdoor Bathrooms hebben we ons sterk laten leiden door de wensen en behoeften van onze klanten én hun gasten. Door dat overleg zijn we tot de slotsom gekomen dat je beter iets meer kunt investeren in duurzaamheid, dan proberen een zo goedkoop mogelijke oplossing te vinden. Het gaat bij privé sanitair om de beleving van de gast, het rendement en de levensduur. Waarbij ook de installatie-, onderhouds- en schoonmaakkosten een rol spelen. Hier een aantal voorbeelden van technische details die het verschil maken tussen Roomplus badkamerunits en andere merken. Bekijk hieronder de verschillende units van Roomplus.

De Roomplus® units

8 hoogwaardige, volledig uitgeruste prive (sanitair) units.

Roomplus Royal®

225 x 225 x 260 cm


Een volledige, luxe uitgeruste badkamer met geïsoleerde stalen wanden (80 mm).

Roomplus Royal MIVA®

225 x 225 x 260 cm


Een rolstoeltoegankelijke badkamer met geïsoleerde stalen wanden (80 mm).

Roomplus Royal Storage®

225 x 225 x 260 cm


Een royale berging met geïsoleerde stalen wanden (80 mm).

Roomplus Royal DuoDouche®

225 x 225 x 260 cm


Twee douche-compartimenten met geïsoleerde stalen wanden (80 mm).

Roomplus Royal DuoToilet®

225 x 225 x 260 cm


Twee toilet-compartimenten met geïsoleerde stalen wanden (80 mm).

Roomplus Compact®

175 x 175 x 260 cm


Een volledige, luxe uitgeruste badkamer met geïsoleerde stalen wanden (60 mm).

Roomplus Compact Toilet®

175 x 175 x 260 cm


Een enkele toilet met geïsoleerde stalen wanden (60 mm).

Roomplus Complete®

270 x 270 x 260 cm


Volledige badkamer i.c.m. keuken met vaatwasser en koelkast en geïsoleerde stalen wanden (80 mm).

Van afwerking en kleur tot bluetooth kraan en elektronische cilinder:

Configureer je eigen Roomplus® echt tot in de allerkleinste details.

Een interessant artikel over Roomplus!

Lees het op .recreatieftotaal.nl

Verwarming, isolatie en ventilatie


Op de camping willen je gasten comfortabel verblijven. De wanden en het dak van de Roomplus Outdoor Bathrooms zijn gemaakt van 8cm dikke waterbestendige sandwich-panelen die ook toegepast worden bij de bouw van woningen en bedrijfspanden (levensduur minimaal 15 tot wel 25 jaar). De warmte-isolatie is uitstekend, zodat de badkamer 's zomers niet verandert in een sauna en 's winters aangenaam warm wordt met de standaard ingebouwde elektrische radiator. We hebben dit in de winter van 2020/21 mooi kunnen testen met onze demo-unit. Bij -14˚C en een dik pak sneeuw op het dak kon je binnen heel comfortabel douchen. De goede mechanische ventilatie voorkomt daarbij dat de ruimte vochtig blijft, ook als het buiten fris is. Dus geen problemen met schimmels en 'weer'-aanslag.

De goede mechanische ventilatie van de Roomplus sanitair units voorkomt dat de ruimte vochtig blijft, ook als het buiten fris is.

+

Roomplus® vloer:
beton uit één stuk

De vloer van de Outdoor Bathrooms is uit één stuk gegoten in speciaal antracietgrijs sanitair-beton, inclusief de fraaie langwerpige afvoergoot onder de douche. Dus geen 'opgebouwde' douchebak, recept voor vieze randjes. Op aanraden van experts uit de hotelpraktijk hebben we gekozen voor scheidingswanden van getemperd veiligheidsglas, juist omdat je daar elk vlekje op ziet.
Zo zie je óók dat het glas brandschoon is. Een campingexploitant gaf ons de tip de wanden zwevend te monteren, zodat het water er onderdoor kan lopen.
​​​​​​​Je kunt daardoor de vloer in één keer schoonspuiten en droog trekken.

+

Topkwaliteit op de camping

Je ziet nogal eens dat de bouwers van sanitair units kiezen voor goedkope toiletpotten, douchekranen en accessoires. Wij vinden dit niet slim, omdat topkwaliteit porselein een dichtere glazuurlaag heeft, waar kalk en vuil moeilijk aan hechten. En een badkamermeubel met RVS wasbak van goede kwaliteit gaat tot wel twee keer zo lang mee zonder dat het hout gaat bobbelen of het staal krassen en roesten. Onze doelstelling was om een Outdoor Bathroom te creëren waar een viersterren hotel zich niet voor hoeft te schamen. Een badkamer-unit die vele jaren lang onderhoudsarm dienst kan doen, voor lagere life cycle costs en een beter langetermijn rendement.

+

Roomplus® units zijn modulair

Belangrijk voordeel van de Roomplus buitenbadkamers is dat je de kubusvormige modules op veel verschillende manieren kunt plaatsen. Elke unit heeft drie 'blinde' muren van gelijke lengte, waardoor je ze probleemloos tegen elkaar kunt zetten. Rug tegen rug, om en om in een rijtje, of met vier tegelijk in draaimolen-opstelling, midden tussen vier plekken. De units wegen 1200 (Compact) tot 1700 kilo (Royal), maar de betonnen vloer heeft uitsparingen voor de lepels van een shovel of verreiker. Als de aansluitingen conform de werktekening zijn aangebracht, kun je de units heel eenvoudig aansluiten.

Ontdek hier

Optimaal comfort

roomplus-privesanitair-douche
roomplus-privesanitair-douchekraan
roomplus-detail-privesanitair-verwarming
Roomplus privesanitair deurklink
roomplus-detail-privesanitair-douchekraan
Roomplus privesanitair wasbak

Plan een vrijblijvende demo en bekijk de units op locatie.

Zorgeloos
comfort met
Roomplus®

.

Wil je meer informatie over onze sanitair units?
Bekijk de gratis brochure!