Vijf unieke units

De Roomplus badkamer units

Bij Roomplus hebben we inmiddels 5 soorten prefab privé sanitair units ontwikkeld.

Elk outdoor bathroom is uniek en heeft specifieke doeleinden en voordelen.

Roomplus Royal®

Outdoor Bathroom

De Roomplus Royal Outdoor is een ruime geïsoleerde, plug & play outdoor badkamer met een douche, een toilet en een wastafel.

Roomplus Compact®

Outdoor Bathroom

De Roomplus Compact is qua voorzieningen gelijk aan de Roomplus Royal, maar dan in een compacter formaat. Deze unit is ideaal als je niet veel ruimte hebt.

Roomplus Royal DuoToilet®

Outdoor Bathroom

Twee ruime toiletten, passend in het modulaire concept van de Royal. Volledig gescheiden en vanaf buiten toegankelijk via aparte toegangsdeuren. Beide toiletten beschikken over een fonteintje.

Roomplus Royal DuoDouche®

Outdoor Bathroom

Twee ruime douches, passend in het modulaire concept van de Royal. Volledig gescheiden en vanaf buiten toegankelijk via aparte toegangsdeuren.

Roomplus Royal MIVA®

Outdoor Bathroom

Dit is een volledige badkamer, maar dan ontwikkeld voor mensen die minder ter been zijn of gebonden zijn aan een rolstoel. Passend in het Royal concept en daarmee uitstekend te combineren.

Ben je benieuwd of een Roomplus Outdoor bathroom iets voor jouw camping is?

Gebruik de handige configurator om het gewenste formaat, de wandafwerking en de aantallen te kiezen. Voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte in huis. Snel en gemakkelijk, toch?

Stel de unit samen ›

Voordelen


De voordelen van prefab sanitair units zijn natuurlijk legio. Het voordeel van een gestandaardiseerde unit is dat veel gebruikers input leveren voor het ontwerp, zodat dit erg doordacht is. Vaak zijn de kosten ook lager en/of de levensduur langer dan een unit die op kleine schaal of op maat is gemaakt. Daarnaast zijn dit type units ook verplaatsbaar, wat voordelen oplevert voor de vergunningsverlening en de flexibiliteit.

Kosten


De hiervoor genoemde badkamers zijn leverbaar vanaf € 7.995,- exclusief BTW en transport. Standaard worden al onze producten gebruiksklaar geleverd. Optioneel kunt u nog uitbreidingen op maat kiezen, zoals bijvoorbeeld een afwasplek, kampeeraansluiting of automatische douchekraan.

Maak een afspraak en bekijk de unit op locatie.