+-Hoe kan ik mijn investering terugverdienen?

Zie hiervoor onze rendementsberekening. Er zijn verschillende manieren om uw investering van een sanitair unit terug te verdienen, al hangt dit natuurlijk ook af van uw situatie en uw business model. Wij denken hierin graag met u mee! Door de lange levensduur van onze outdoor badkamers pakt dit snel gunstig uit.

+-Modulair

Door het uitgekiende ontwerp kan een sanitair unit gebruikt worden als privé sanitair, maar ook als een modulair gedeeld sanitair doordat ze aan drie zijden aan elkaar te schakelen zijn.

+-Levensduur

Door robuuste materialen, zoals geïsoleerde stalen sandwichpanelen, een betonnen vloer en een degelijke brede kunststof deur, heb je lang plezier van je investering in een sanitair unit en is er sprake van een relatief lage afschrijving.

+-Hygiënisch

Door het materiaalgebruik, een zwevend badmeubel en toilet, een douchewand in combinatie met een in de vloer verzonken douchebak, is deze outdoor bathroom supermakkelijk schoon te houden.

+-Onderhoudsarm
Wij weten hoe druk het kan zijn bij onze klanten. Daarom hebben wij het hele ontwerp uitgedacht met materialen die zo min mogelijk onderhoud nodig hebben en waarbij de kans op storingen ook minimaal is.
+-Blijvend flexibel

Doordat onze sanitair units 'single' zijn uitgevoerd, te gebruiken zijn als privé of gedeeld modulair sanitairgebouw, ben je flexibel bij de inrichting bij het plaatsen van de sanitair units. Dit blijft dan ook gelden voor de toekomst. Je hebt de mogelijkheid ze later te verplaatsen.

+-Bescherming van investering

Doordat de sanitair units verplaatsbaar zijn, en hierdoor dus niet grondgebonden, blijft je investering waarde houden. Wanneer je plannen na een aantal jaren veranderen, zijn de badkamers eenvoudig elders in te zetten.

+-Verschillende stijlen

Door de grote keuze in afwerking van de wanden is de outdoor bathroom of sanitair unit in vrijwel elke stijl te verkrijgen. In veel gangbare kleuren zoals: antraciet, bruin, groen, zwart of juist hele natuurlijke elementen zoals houtdecor of rabatpanelen. Dit kan allemaal zonder in te leveren op de grote voordelen van de levensduur en het onderhoudsarme karakter van je prive sanitair.

+-Luxe beleving van comfort

Door de uitstraling van zowel binnen als buiten en het comfort van de indeling dragen we bij aan de beleving van jullie gasten. Gasten blij, jullie blij, wij blij!