Roomplus®
sanitair units

Ontworpen om het jou gemakkelijk te makenEn je gasten comfort te bieden

Lekke tenten, leeggelopen luchtbedden, en douches die alleen koud water geven. Brrr. Was kamperen in het verleden vaak behelpen, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor het plezier van het campingleven en het comfort van thuis. En geef ze eens ongelijk!

Gemakkelijk voor jou,
comfortabel voor je gasten


Het ontwerpen, laten maken, bouwen en testen van betaalbaar en praktisch privé sanitair doe je niet even tussen de bedrijven door. Omdat we goed begrijpen dat jouw focus bij je camping ligt, hebben wij dit voor je gedaan. Met Roomplus weet je direct wat je krijgt en wat het kost. En het gaat nog snel ook: voor de start van het nieuwe seizoen kan Roomplus op jouw camping staan.

roomplus-detail-privesanitair-toilet
roomplus-detail-privesanitair-douche
roomplus-detail-privesanitair-buitenafwerking
roomplus-detail-privesanitair-verwarming
roomplus-detail-privesanitair-kraan
roomplus-detail-privesanitair-douchekraan

+

Roomplus®
is modulair

Iedere Roomplus kan aan drie zijden gekoppeld worden aan andere units. Zo kun je per veldje bekijken wat de optimale opstelling is: vier units naast elkaar, een blok van twee keer twee, of toch liever bij iedere kampeerplek een eigen unit?

+

Flexibel in vele
opzichten

Lepel-sparingen in de betonnen vloer maken de unit eenvoudig verplaatsbaar. Extra opties, zoals een afwasplek of kampeer-aansluiting, bieden nog meer comfort. Je kiest zelf de wandafwerking zodat het past bij de huisstijl van je camping.

+

Hoogwaardig
uitgevoerd

De betonnen vloer en geïsoleerde, waterbestendige sandwichpanelen garanderen maximaal comfort, een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Bovendien is gekozen voor materialen die gerecycled kunnen worden.

+

Roomplus® is onderhoudsarm

De betonnen vloer met verzonken douchebak, de zwevende douchewand en de gladde materialen zorgen ervoor dat het schoonhouden van de privé sanitair units van
​​​​​​​Roomplus snel gebeurd is.

roomplus-prive-sanitair-vrijstaande unit

Benieuwd of het iets voor jouw camping is?

Gebruik de handige configurator om het gewenste formaat, de wandafwerking en de aantallen te kiezen. Voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte in huis. Snel en gemakkelijk, toch?

Of maak een afspraak en bekijk de unit op locatie.

Zorgeloos
comfort met
​​​​​​​Roomplus®