Roomplus®
Sanitair units

+

HOOGWAARDIGe en
DUURZAMe MATERIALen

Roomplus Outdoor Bathrooms

Techniek en materialen voor hygiëne en duurzaam comfort

Wanneer je als campingexploitant je gasten privé buitenbadkamers aanbiedt, wil je ook dat zij altijd een schone, goed werkende douche- en toiletruimte aantreffen. Bij de ontwikkeling van onze Outdoor Bathrooms hebben we ons sterk laten leiden door de wensen en behoeften van onze klanten én hun gasten. Door dat overleg zijn we tot de slotsom gekomen dat je beter iets meer kunt investeren in duurzaamheid, dan proberen een zo goedkoop mogelijke oplossing te vinden. Het gaat bij privé-sanitair om de beleving van de gast, het rendement en de levensduur. Waarbij ook de installatie-, onderhouds- en schoonmaakkosten een rol spelen. Hier een aantal voorbeelden van technische details die het verschil maken tussen Roomplus badkamerunits en andere merken.

+

Verwarming, isolatie
en ventilatie


De wanden en het dak van de Roomplus Outdoor Bathrooms zijn gemaakt van 8cm dikke waterbestendige sandwich-panelen die ook toegepast worden bij de bouw van woningen en bedrijfspanden (levensduur minimaal 15 tot wel 25 jaar). De warmte-isolatie is uitstekend, zodat de badkamer 's zomers niet verandert in een sauna en 's winters aangenaam warm wordt met de standaard ingebouwde elektrische radiator. We hebben dit in de winter van 2020/21 mooi kunnen testen met onze demo-unit. Bij -14˚C en een dik pak sneeuw op het dak kon je binnen heel comfortabel douchen. De goede mechanische ventilatie voorkomt daarbij dat de ruimte vochtig blijft, ook als het buiten fris is. Dus geen problemen met schimmels en 'weer'-aanslag.

De goede mechanische ventilatie van de Roomplus units voorkomt dat de ruimte vochtig blijft,
ook als het buiten fris is.

+

Roomplus® vloer:
beton uit één stuk

De vloer van de Outdoor Bathrooms is uit één stuk gegoten in speciaal antracietgrijs sanitair-beton, inclusief de fraaie langwerpige afvoergoot onder de douche. Dus geen 'opgebouwde' douchebak, recept voor vieze randjes. Op aanraden van experts uit de hotelpraktijk hebben we gekozen voor scheidingswanden van getemperd veiligheidsglas, juist omdat je daar elk vlekje op ziet.
Zo zie je óók dat het glas brandschoon is. Een campingexploitant gaf ons de tip de wanden zwevend te monteren, zodat het water er onderdoor kan lopen.
​​​​​​​Je kunt daardoor de vloer in één keer schoonspuiten en droog trekken.

+

Topkwaliteit meubels
en accessoires

Je ziet nogal eens dat de bouwers van sanitair units kiezen voor goedkope toiletpotten, douchekranen en accessoires. Wij vinden dit niet slim, omdat topkwaliteit porselein een dichtere glazuurlaag heeft, waar kalk en vuil moeilijk aan hechten. En een badkamermeubel met RVS wasbak van goede kwaliteit gaat tot wel twee keer zo lang mee zonder dat het hout gaat bobbelen of het staal krassen en roesten. Onze doelstelling was om een Outdoor Bathroom te creëren waar een viersterren hotel zich niet voor hoeft te schamen. Een badkamer-unit die vele jaren lang onderhoudsarm dienst kan doen, voor lagere life cycle costs en een beter langetermijn rendement.

+

Roomplus® is modulair

Belangrijk voordeel van de Roomplus buitenbadkamers is dat je de kubusvormige modules op veel verschillende manieren kunt plaatsen. Elke unit heeft drie 'blinde' muren van gelijke lengte, waardoor je ze probleemloos tegen elkaar kunt zetten. Rug tegen rug, om en om in een rijtje, of met vier tegelijk in draaimolen-opstelling, midden tussen vier plekken. De units wegen 1200 (Compact) tot 1700 kilo (Royal), maar de betonnen vloer heeft uitsparingen voor de lepels van een shovel of verreiker. Als de aansluitingen conform de werktekening zijn aangebracht, kun je de units heel eenvoudig aansluiten.

Ontdek hier

Optimaal comfort

roomplus-detail-privesanitair-toilet
roomplus-detail-privesanitair-verwarming
roomplus-detail-privesanitair-douchekraan

Maak een afspraak en bekijk de units op locatie.

Zorgeloos
comfort met
​​​​​​​Roomplus®