Waterverbruik doorbelasten?

Roomplus biedt diverse oplossingen!

​​​​​​​

Warm water afrekenen naar gebruik?

Als je besluit badkamers aan te bieden aan je gasten, sta je voor de keuze om de kosten hiervan mee te nemen in de vaste tarieven of naar gebruik te verrekenen. Voor het berekenen naar gebruik denken wij graag met je mee en hebben we verschillende oplossingen. Een paar mogelijkheden schetsen wij in deze blog.

01

Pasjes waar je een aantal credits voor het warmwaterverbruik op zet

In dit geval krijgt de gast een pasje met daarop een aantal credits. Het pasje wordt in de badkamer in een paslezer met display geplaatst, waarop de gast het resterende saldo kan zien en het verbruik tijdens bijvoorbeeld het douchen. Op dit paneel kan de gebruiker ook het warmwaterverbruik stoppen en starten. De kosten van de credits per minuut bepaal je natuurlijk zelf als eigenaar. Je kunt ervoor kiezen om de uitgifte van de pasjes en het opwaarderen zelf te doen bij de receptie door middel van meegeleverde handige software, maar het is ook mogelijk om dit volledig te automatiseren middels een automaat. De gast kan daar zijn pasjes uit halen, opwaarderen en ook weer inleveren. Hierbij komt er geen handeling aan te pas. Ideaal als je bijvoorbeeld geen permanent bemande receptie hebt, of gasten ook vrij wilt kunnen laten inchecken.

02

Pincode met credits

Het is ook mogelijk om je gasten een pincode te geven waar je credits op zet. In de badkamers is dan ook weer een paneel aanwezig met daarop het tegoed en verbruik, maar in plaats van een pasje voert de gebruiker hier zijn pincode in. De pincode kun je eventueel ook vooraf al verstrekken bij de boeking. Het voordeel hiervan is dat je geen beheer hebt van de passen. In de badkamers is dan ook weer een paneel aanwezig met daarop het tegoed en verbruik, maar in plaats van een pasje voert de gebruiker hier zijn pincode in. De pincode kun je eventueel ook vooraf al verstrekken bij de boeking. Het voordeel hiervan is dat je geen beheer hebt van de passen.

03

Integrale oplossingen
Het automatiseren van camperplaatsen, campings en parken neemt een steeds grotere vlucht. Vaak is het gebruiksvriendelijk voor je gasten en handig voor de eigenaar om zaken te integreren, zodat bijvoorbeeld dezelfde pas of pincode met het tegoed ook gebruikt kan worden voor de wasmachine, slagboom en sloten. Ook kan er een koppeling gemaakt worden met het boekingssysteem. Wij denken graag met je mee. Daag ons gerust uit!

Benieuwd of het iets voor jouw camping is?

Gebruik de handige configurator om het gewenste formaat, de wandafwerking en de aantallen te kiezen. Voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte in huis. Snel en gemakkelijk, toch?

Of maak een afspraak en bekijk de unit op locatie.

Zorgeloos
comfort met
​​​​​​​Roomplus®