De voordelen

Van Roomplus badkamer units

01

Je gasten worden er
blij van

Als eigenaar van een camperplaats, jachthaven, camping of andere accommodatie is je er veel aan gelegen dat je gasten tevreden zijn. Immers, tevreden gasten komen graag terug en maken offline en online reclame voor je. Dan is het belangrijk dat gasten een glimlach krijgen als ze de deur openen van een outdoor badkamer met stijl. Een badkamer waarin over elk detail is nagedacht en men zich ook prettig in voelt. Onder andere door de hoogte van de ruimte, het materiaalgebruik en de indeling. Zelfs over de kleur van de led-verlichting is goed nagedacht. Zo’n badkamer unit wordt uiteindelijk iedereen blij van.

02

Je bent en blijft flexibel, nu en in de toekomstAls je investeringen doet, wil je ze graag veilig doen. Op een bepaald moment maak je de keuze om te investeren. Als je investeer in een auto kun je die later weer verkopen als de omstandigheden dat vragen. Maar als je een sanitairgebouw laat bouwen wordt dat lastiger. De outdoor badkamers zijn vierkant en kunnen daardoor bij de eerste plaatsing in vrijwel elke opstelling worden geplaatst. Je bepaalt daarmee zelf waar je de deuren laat uitkomen en of je ze als single, duo, quattro of anders schakelt. Dat kan later echter weer veranderd worden als dat beter uitkomt bij nieuwe plannen. Zelfs plaatsen op een volledig andere locatie of verkoop blijft een optie. Flexibel en veilig dus.

03

Schoon, schoner,
​​​​​​​schoonst

Het is van belang voor jou en je gasten dat de sanitaire ruimtes schoon zijn. Of jullie maken ze schoon of je gasten. In beide gevallen wil je dat dit eenvoudig is, geen lastige obstakels die je moeilijk schoon kunt maken. Deze badkamers zijn vanaf de basis ontwikkeld met een duidelijke filosofie op hygiëne. Goede materialen en een doordachte indeling zorgen ervoor dat je de badkamers gemakkelijk schoon kunt houden.

04

Lage energiekosten en ook in de winter te gebruiken

Door de goede isolatie zijn deze outdoor badkamers ook in de vorstperiode te gebruiken. Dat is prettig voor camperplaatsen die vaak al jaar rond geopend zijn, maar ook een mooie kans voor campings en andere locaties om het seizoen te verlengen. En daarbij bespaar je door de goede isolatie ook op energiekosten. Ideaal toch?

Benieuwd of het iets voor jouw camping is?

Gebruik de handige configurator om het gewenste formaat, de wandafwerking en de aantallen te kiezen. Voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte in huis. Snel en gemakkelijk, toch?

Of maak een afspraak en bekijk de unit op locatie.

Zorgeloos
comfort met
​​​​​​​Roomplus®