Vast toiletgebouw of modulaire sanitair units?
De voordelen op een rij

+

Een groot dilemma onder campingeigenaren.

We horen het vaak: Er heerst bij campings regelmatig twijfel of ze een groot, centraal toiletgebouw moeten plaatsen of een sanitair gebouw met diverse losse badkamers en toiletunits. Bij Roomplus zijn we overtuigd van de modulaire opstelling. De grootste voordelen zetten we dan ook graag op een rij:

01

De investering is niet grondgebonden

Dat betekent dat je onze sanitair units altijd kan verplaatsen of op een andere locatie in kan zetten. Als de plannen volledig veranderen, kan je ze zelfs weer verkopen.

02

Het gebouw groeit mee met jouw behoefteJe start met een camping of camperplaats? Je hebt nog groeiplannen? Je schaft het aantal badkamers en/of toiletten aan wat je nu nodig hebt, en voegt deze later eenvoudig toe als je verder gaat uitbreiden. Roomplus voorziet je graag van advies, passend bij jouw situatie.

03

Gedeeld sanitair upgraden naar privé sanitair

Je overweegt om later privé sanitair aan te bieden? Dezelfde badkamers die je eerst inzet als gedeeld sanitair kunnen later eenvoudig worden ingezet als privé sanitair. Door ze op een centrale plek te laten staan en alleen de toegang te delen, door het verbruik te berekenen of door ze te verplaatsen naar de kampeerplekken.

04

Individueel verwarmen en schoonmaken

Door de hoge isolatiewaarde zijn de badkamers eenvoudig per stuk te verwarmen, je hoeft dus geen groot gebouw te verwarmen terwijl er buiten het hoogseizoen misschien maar beperkt gebruik van gemaakt wordt. Uiteraard kan je ook eenvoudig een deel afsluiten voor gebruik, die hoeven dus ook niet schoongemaakt te worden.

05

Gebruikers waarderen privacy

Doordat de badkamerunits en toiletunits van Roomplus opgebouwd zijn met degelijke geïsoleerde wanden ervaren de gebruikers ook privacy en comfort. Dat zie je direct terug in de reviews van je bedrijf!

06

Je investering snel terugverdienen?

Naast deze voordelen is er nog een ander groot voordeel van onze modulaire badkamers: je verdient je investering hierin namelijk al snel terug; puur alleen al met de verhuur vaak binnen vijf seizoenen. Bekijk hier de rendementsberekening.

Benieuwd of het iets voor jouw camping is?

Gebruik de handige configurator om het gewenste formaat, de wandafwerking en de aantallen te kiezen. Voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte in huis. Snel en gemakkelijk, toch?

Of maak een afspraak en bekijk de unit op locatie.