Tips & tricks

Zo onderhoud en reinig je privé sanitair

Ben je benieuwd hoe je het beste voor de privé sanitair units van Roomplus kan zorgen? Met deze 3 tips onderhoud en reinig je de outdoor bathrooms perfect!

01

Zoals voor elk product geldt, is goed onderhoud noodzakelijk. Bij de Roomplus producten krijgt u een duidelijke handleiding meegeleverd, waarin veel in detail wordt uitgelegd over installatie, onderhoud en reiniging. Voor het onderhouden van de outdoor badkamers adviseren wij jaarlijks de scharnieren en sloten van de toegangsdeuren te smeren en om de units tijdig waterloos te maken als u de units in de vorstperiode niet wenst te gebruiken. Met de hiervoor geïntegreerde voorzieningen is dit eenvoudig te doen.

02

Voor de hygiëne en het welzijn van de gebruikers is een goede schoonmaak van belang. Ons advies is om een logboek bij te houden van de schoonmaak, zodat dit ook is te controleren. Daarnaast leest u in onze handleiding ook meer over het gebruik van de juiste middelen. Wij adviseren om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken die erg zuur of alkalisch zijn. Het regelmatig doorspoelen van toilet en douche zal vanzelfsprekend zijn. Als de badkamer niet in gebruik is, is uiteraard regelmatige spoeling ook van groot belang voor de preventie van legionellabesmettingen. Wij adviseren handgrepen, kranen, douchegoten en putjes mee te nemen in de schoonmaakronde.

03

Om een goede hygiëne van uw sanitair voorzieningen te waarborgen is een regelmatige en goede schoonmaak uiteraard van groot belang. Het regelmatig antibacterieel reinigen van vooral handgrepen, kranen en toiletzittingen is dan ook van belang.

Benieuwd of het iets voor jouw camping is?

Gebruik de handige configurator om het gewenste formaat, de wandafwerking en de aantallen te kiezen. Voor je het weet heb je een vrijblijvende offerte in huis. Snel en gemakkelijk, toch?

Of maak een afspraak en bekijk de unit op locatie.